24 Şubat 2008 Pazar

12. NEHAR TÜBLEK
YARIŞMASI KİTABI ÇIKTI

2007 yılında gerçekleşen "Eğitimde Nereye?" konulu 12. Nehar Tüblek Karikatür Yarışması'nın albümü yayınlandı. Albüm kapak hariç 84 sayfadan oluşuyor. Yarışma karikatürlerinden dereceye girenler de dahil olmak üzere 69 adedi yer alıyor. Kitap Beltaş A.Ş. kültür yayınlarından çıktı. Bu arada "Nasreddin Hoca 800 Yaşında" konulu 13. Nehar Tüblek karikatür yarışmasının ödül töreni de 6 Mart 2008 Perşembe akşamı Beşiktaş Belediyesinin Akatlar Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

------------------------------------------------------------------
MEŞHUR DÖNERCİ PALA SAMET
USTA’DAN FENER TAVA



Akdağ Saydut arkadaşımız "Mizah ve Çizgi" adlı sitesine "FENER TAVA" tarifi koymuş... Yolladığı mailde "Mizahhaber'in objektif yayıncılığına güveniyoruz" demiş... Bunu niye demiş? Çünkü MİZAHHABER ekibinin ağırlığı Fenerbahçelilerden oluşuyor. Ama bizim için fark etmez. Kendi takımımızla dalga geçmeyi de biliriz, ne de olsa MİZAHÇIYIZ BİZ!.. O yüzden 23 Şubat Cumartesi akşamı, Bursa İskenderi haline gelen Fener'den gerekirse "TAVA" da yapılabilir. Tabii geçen hafta Leverkusen'de Alman ırkçı Feldkamp tarafından çıkarılan "Sarı-kırmızı" yangını da unutmayalım. Demirören gibi bir başkana sahip talihsiz Kartal'ı da bu listeye ekleyelim!..

"FENER TAVA" ile ilgili tarifi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz: http://www.mizahvecizgi.com/sol_kolon_haberler.php?subaction=showfull&id=1203816643&archive=&start_from=&ucat=3&