30 Ekim 2008 Perşembe

GÖLGE E-DERGİ'NİN
14. SAYISINDA
METİN DEMİRHAN
ANILIYOR...

Geçen yıl 1 Kasım'da yitirdiğimiz karikatürcü, sinema yazarı, fanzinci Metin Demirhan internet dergisi Gölge'nin Kasım 2008 sayısında özel yazılarla anılıyor....

Gölge e-Dergi Kasım sayısında geçen yıl bu zamanlarda kaybettiğimiz kült filmlerin unutulmaz seyircisi, sinema yazarı ve karikatürist Metin Demirhan'ı anıyor. Orkun Uçar, Serdar Kökçeoğlu, Ege Görgün, Can Evrenol, Mehmet Korkut Öztekin, Murat Tolga Şen ve Cihan Demirci yazıları ve anıları ile Demirhan'ı selamlıyorlar.


KASIM SAYISINDA AYRICA ŞUNLAR VAR: Gölge'nin çizgi roman sayfalarında bu ay Süleyman Temiz'in yazıp çizdiği Hornet; Kahraman Olarak Ölmek, Mert Yavaşça'nın yazıp çizdiği Hayal Günlükleri, Emre Çıldır'ın yazıp çizdiği Sergi ve Cengiz Bostan'ın yazıp çizdiği Büyülü Gözler var. Murat Tolga Şen Popüler Türk Sineması'nı yazdı. Hasan Nadir Derin Oliver Stone sinemasını inceledi. Cansu Korkmaz sevilen dizi Chuck'u yazdı. Barış Saydam Genova filmini Gölge için inceledi. Onur Küçük Yalınayak Gen'i anlattı. Gölge'de bu ay Masis Üşenmez'in İspanya izlenimlerinden bir kesit'i Star Wars figürlerinin Madrid çıkarması'nı yazdı. Hasan Nadir Derin de Antalya Film Festivali'nin vizyon şansı bulamayabilecek filmlerini Gölge için izledi. Bu sayıda Utku Tönel'in Haberci ve Ozancan Demirışık'ın Kızıl Kemer öykülerini de okuyabilirsiniz. Gölge'nin Kapağı Sarp Sözdinler'den geldi.

Pdf olarak indirmek için
Alternatif Pdf link
Flash olarak dergiyi buradan okuyabilirsiniz