29 Ocak 2009 Perşembe

HİLE-HURDA DOLU
SEÇİME 2 AY KALDI!
Hile-hurda dolu bir seçime fütursuzca giden akla ziyan bir ülke... Bugün 29 Ocak 2009... Yerel seçimlere tam 2 ay kaldı...2007 Temmuz'undan bu yana artan ne menem olduğu anlaşılmaz 6 milyon yeni seçmenle, bir evde yüzlerce seçmenin gözüktüğü, mezardaki ölülerin, hatta son olarak öğrendiğimize göre ahırlardaki hayvanların bile seçmen gözüktüğü bir "KARANLIK" seçimdir 2 ay sonra Türkiye'yi bekleyen... Bir mizah blogu yırtınıyor, kimin umurunda derseniz, en azından tarihin umurunda olacak. Tabii iş işten geçtikten sonra... Bu konuda yeterince ses vermeyen, tepki koymayan seçmenler de, sözde muhalefet partileri de tarih önünde SUÇLUDUR... İktidar güdümündeki Yüksek Seçim Kurulu, onca seçim hile-hurdasını öylece tiyatro oyunu gibi izlemekte... MİZAHHABER kararlı, 2 ay boyunca sonuçları şimdiden şaibeli olacak bu seçimlere mizah yoluyla dikkat çekmeye devam edeceğiz... Karikatürlerimiz, yazılarımız, haberlerimiz önümüzdeki 2 ay boyunca seçim ağırlıklı olacak... Seçmeni kütük yerine koyan seçime de, kendini kütük yerine koyduran seçmene de hayır! Oyunu kullan ama sandığına da sahip çık!!!!

BEDAVA
KÖMÜRDEKİ
ZEHİR!

Yaklaşan yerel seçimlerde oy kapmak için Ampül partisinin babasının malı gibi bedava dağıttığı kömürlerin kükürt ve arsenik oranı açısından zehir boyutlarında olduğu anlaşıldı. AKP oy alacak diye biz vatandaşlar ZEHİRLENİYORUZ!Bedava kömürle alacakları oylar onlara ZEHİR-ZIKKIM olur inşallah! Anlaşılan bunlar bizleri de öldürüp daha sonra "seçmen" gösterecek, bu sayede ölümüzden de sahte yolla oy kapacaklar. Bunlara hala oy veren cahil halk kendi mezarını kazıyor aslında... ÖMÜR'ler gidiyor, KÖMÜR uğruna!!!

Birol Atakan
----------------------------------------------------------
ERCAN AKYOL ÇİZİYOR
29 Ocak 2009 (MİLLİYET)
-------------------------------------------------

UĞUR PAMUK ÇİZİYOR

TAYFUR ŞAPOLYO ÇİZİYOR


ERTEKİN KÖSE YAZIYOR:
Eşek seçmen!

Dün televizyonda gördüm... Ölü seçmenler, bir evde 85 seçmen yazılması filan derken en son bir ahırı da seçmen var diye yazmışlar... Ahırda danalar ve bir eşek vardı. O eşeğe bakınca aslında ben bir insan gördüm. Her seçimde yanlış insanlara oy veren bir insan vardı o eşeğin yüzünde. O eşek aslında gerçek seçmen diye düşündüm. O ahırdaki eşek ile, oy veren seçmen arasında bir fark görebiliyor musunuz, ben göremiyorum, asıl sorun da bu olsa gerek. Yakında büyük bir koyun sürüsünün de seçmen yazılması haberini bekliyorum televizyonlarda, bu haber bu ülkeye daha da yakışır...