27 Ağustos 2011 Cumartesi

SON DAKİKA SÜRPRİZİ! MİZAHHABER AÇIKLIYOR! THY BARSELONA İLE ANLAŞTI!

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE TÜRKİYE'Yİ BARSELONA TEMSİL EDECEK!

Sonunda olacağı buydu! Fenerbahçe'nin ayak oyunlarıyla ve kötü çalımlarla Şampiyonlar liginden uzaklaştırılması sonrasında Trabzonspor'un da yeterli olmadığını gören THY yetkilileri tüm sponsor bakışlarını takınarak devreye girdiler!

FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ... Şampiyonlar Liginde Fenerbahçenin yerini Trabzonsporun almasından sonra bu gelişmeyi yeterli görmeyen Türk Hava Yolları hemen sponsor ruhuyla devreye girerek, Barselona ile anlaşmaya vardı. THY yetkililerinden bir kaptan pilottan alınan bilgiye göre; Şampiyonlar liginde bu yıl ülkemizi Barselona temsil edecek. "İspanya liginde yeni takımlara yer açmak için böyle bir karar aldık" diyen Barselona yetkilileri kendilerinin maçlarını gene İspanya'da oynamaya devam edeceğini, böylece ülkeye pek çok turistin de THY ile gelebileceğini söylediler. Bu arada şu anda aldığımız son bir bilgiye göre; THY, şimdiden önümüzdeki yılın Şampiyonlar Ligi için de Manchester United ile anlaşmak için çalışmalara başladı.

BU ARADA MİZAHHABER OLARAK FENERBAHÇE İLE İLGİLİ DÖNEN KİRLİ OYUNA DAİR BİR-İKİ CÜMLE ETMEZSEK VALLA ÇATLARIZ: "Efendim bizce Fenerbahçenin başına gelen durum şudur: BÜTÜN PLANLAR YAPILMIŞ, FENERBAHÇE SİNSİ BİR OYUNLA EL DEĞİŞTİRECEK, AKP'Lİ SERMAYENİN ELİNE ÇOK UCUZ BİR FİYATA GEÇMESİ İÇİN ÖNCE NE GEREKİYOR? TABİİ Kİ DEĞERİNİN DÜŞMESİ GEREKİYOR, ŞU ANDA YAPILAN İŞLEM BUDUR!..

M İ Z A H H A B E R / MİZAH GÖZÜYLE FARKLI BAKAR!