12 Kasım 2011 Cumartesi

30. TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARINDA ÇİZGİ ROMAN ETKİNLİKLERİ

Tüyap Kitap Fuarı bu yıl İstanbul'da 30. kez açılıyor... 12-20 Kasım tarihleri arasındaki fuarda, mizahtan çok çizgi roman adına pek çok etkinlik karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Çizgi Roman Okurları Platformundan elimize ulaşan bilgileri sizlerle paylaşmak istedik...30. Uluslararası İstanbul Kitap fuarına; http://www.istanbulkitapfuari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz...



Çizgi Roman Derneğinin ilk kitabı: "Cicican" ilk kez Tüyap'ta...

Çizgi Roman Derneği 30. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na sürprizlerle katılıyor. Sadece çizgi romanların olduğu bir stant alarak çizgi romana özel bölüm açıyor, ustalara imza günleri düzenliyor, ilk yayınını basarak üyelerinin beğenisine sunuyor: Bedri Koraman'dan Cici Can!


"CİCİ CAN ilk kez fuarda satışa sunulacak 19.11.2011 günü Bedri KORAMAN imzalayacak. Satış fiyatı dernek üyelerine 30 TL, üye olmayanlara 50TL. olacak. CİCİ CAN ilk kez yayınlanıyor olması sebebiyle kuşekağıt, kalın karton kapak ve şömizli olarak sadece 300 adet dağıtılacak. Çizgi roman severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken özel bir koleksiyon parçası olacak…"

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: Çizgi Roman Derneği -
http://cizgiromandernegi.org.tr/
ÇRD Facebook Grubu -
http://www.facebook.com/#!/groups/183772308339725/

Vobuzcomics Tüyap'ta: http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2011/11/vobuzcomis-tuyapta-bu-sene.html


Arunas Yayıncılık da Tüyap'ta: http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2011/11/arunas-yaynclk-tuyapta.html



Tüyap'ta çizgi roman paneli 19 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek: http://cizgiromanokurlariplatformu.blogspot.com/2011/11/tuyapta-cizgi-roman-paneli.html


Pek çok çizgi-roman yayıncısının katılacağı bu yılki fuarda; Turhan Selçuk ustanın "Abdülcanbaz" çizgi romanı fuarda 5 kitaplık bir seri olarak ilk kez okurun karşısına çıkacak...(Biz-Cafe City Yayınları)