6 Aralık 2011 Salı

"Yeni bir dünya bulundu" deniyor ama gerçeği MİZAHHABER adına Cihan Demirci açıklıyor:

"ÖTEKİ" DÜNYA BULUNDU!

Bilimadamları, yeni bir dünya bulmuşlar... Öyle diyorlar... Yeni gezegenin yüzeyinde sıcaklık yaklaşık olarak 22 dereceymiş, yani gayet iyi... Ne sıcak, ne soğuk... Bir de Balkanlar üzerinden yüksek ve alçak basıncı varsa tamamdır bu gezegen! Üstelik Güneş'e ikizi kadar benziyormuş...Belki de dünyanın "Ruh ikizi"dir!!! Ayrıca su ve toprağa sahip olduğu da sanılıyormuş... Bunun üzerine; "Suyun içinde buz da var mı?" diye soracak arkadaşı anında Dünya Rakı Haftasına yolluyoruz!!!!


Yeni gezegenin NASA'nın ''gezegen avcısı'' teleskopu Kepler tarafından bugün yaşanabilir bölgenin ortalarında bulunduğu, bunun da yaşam koşullarının uygunluğuna işaret ettiği belirtiliyor... Uygun koşullarda uzun vade bile yapabilecek yeni bir dünya ile mi karşı karşıyayız acaba?.. Astronomlar sözü edilen bölgede daha önce iki kez gezegen bulduklarını açıklamışlar ancak yaşam için umut vadetmeyen gezegenlerden birinin konumunun çok tartışmalı olduğu, diğerinin de sıcak sınırda olduğu belirtilmişti. Oysa yeni bulunan bu gezegende insanın yaşayabileceği şartlar var gibi gözüküyor. Tabii bunu bulan teleskobun ABD malı olduğunu da unutmayalım. Adamların bir ara Uzaya bile ayak basmadığını, bunun bile yalan olduğunu tartışıyorduk, çabuk unuttuk...Öyle değil mi Neil Armstrong abi?..

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesince bulunan ve Güneş Sistemi'nin dışında birçok bakımdan Dünya'ya şaşırtıcı biçimde benzeyen yeni gezegenin Dünya'ya 600 ışık yılı (bir ışık yılı yaklaşık olarak 10 trilyon kilometre) uzaklıkta olduğu bildirilmiş... Dünyaya 600 ışık yılı uzakmış, peeeh! Dünyada geleceğe dair bir ışık mı kaldı ki, 600 olsa ne yazar?..

NASA, gezegene Kepler-22b adının verildiğini, yapısını öğrenmek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyulan gezegenin, güneşinin etrafında 290 günde dönüşünü tamamladığı belirtildi. Yani; 365 yerine 290 gün bu yeni dünyada bir yıl... Eskisinden 75 gün eksik çıktı!.. Hayat daha hızlı akacak demek ki... Orada her yıl 2.5 ay eksik demektir...Yani bu yeni gezegende bir yıl 9.5 ay sürecek!

 

Üstelik insanoğlunun fena halde içine ettiği şimdiki dünya'dan 2,4 kat daha büyükmüş bu gezegen... Oh oh bu da iyi!.. Yani tam insanoğluna, daha doğrusu tam TOKİ'ye göre, dik dikebildiğin kadar birbirinden çirkin, hapishane mimarisindeki binaları!!!!   

 

Sonuçta; Kepler-22b'nin Dünya'ya benzeyen ilk gezegen olduğu söyleniyor... Eğer gerçekten böyleyken böyleyse; bizce NASA, gerçeği gene saklıyor!.. Bulunan büyük olasılıkla dinlerin "Öteki Dünya" dediği diğer dünya!..

O yüzden yeni bulunan dünyayı kısa sürede teleskop gözünden uzak ederler!.. Dinlerin "Öteki dünya" vaadiyle uyuttuğu insanoğlu, yeni bulunan dünyanın aslında "Öteki Dünya" olduğunu bir anlarsa, demeyin o zaman insanlığın keyfine!!!

Ama biz MİZAHHABER olarak bu yeni dünyanın "Öteki Dünya" olduğunun her daim gizleneceğine, hatta uygun bir karadelik içinde bu yeni dünyanın yok edileceğine inanıyoruz... Tüm bunlar yok etmezse; ülkemizdeki yargının eline verin bu yeni dünyayı, bakın nasıl yok ediyor!!!

"Öteki dünya" masalının sürmesi için dünya üzerindeki dini tarikatların, Nasa'yla bu konuda MASAYA oturması da an meselesidir, bizden söylemesi!!!!!

CİHAN DEMİRCİ