29 Eylül 2013 Pazar

MİZAHHABER, CİHAN DEMİRCİ'NİN KALEMİNDEN; İKTİDARDAN ÖNCE "TOMAKRASİ PAKETİ"Nİ AÇIKLIYOR!..

Her türlü muhalefete düşman olan, kendine demokrat bir iktidarın 4. Murat şey pardon 4. Demokrasi paketinden önce davranan Mizahhaber iktidara yakışan "TOMAKRASİ PAKETİ"ni Cihan Demirci'nin kaleminden açıklıyor!.. Buyrun sizi pakete alalım...

Pakette şunlar yer alıyor...

1- Yukarda gördüğünüz beynin bizim paketimizle ilgisi yoktur. Sadece kargoda paketler karışmış ve bu pakette olmayan tek şey görüldüğü gibi aniden karşımıza çıkmıştır!..

2- Polisin yeni saldırı sezonunda, bilimden başka her türlü konuda hizmet veren TUBİTAK tarafından bundan böyle yüzde yüz yerli biber gazı üretilecek ve her türlü muhalife artık bu yüzde yüz yerli biber gazı gururla sıkılacaktır!..

3- İktidarın yaptıklarını eleştirmeye kalkan, yandaş ve yalaka olmayan, medyada kalmış son gazeteciler, Türksat-AK1 adlı özel uydu ile dünya yörüngesinin çok dışında inşa edilecek özel bir hapishanede ışık yılı üzerinden ömürler boyu (aynı kişinin reenkarnasyon yaşamış olacağı da hesaplanarak) hapis cezasına çarptırılacaktır. 

4- Kimyasal su sıkan Tomalarla ve onların yavrusu olan Akreplerle yetinmeyen iktidar yeni saldırı sezonunda can sıkıntısı yaratan yeni Tomalarını ve evde sizi aniden sokan yeni jenerasyon Akreplerini devreye sokacaktır. Can sıkan yeni Tomaların sıktığı özel gazlar muhalif hareketlerde bulunan herkesin canını fena halde sıkacak ve psikolojik olarak anında bir çöküntüye yol açacaktır. Evlerin içine daire kapısının ve balkon kapısının altından bile girebilecek mikrolukta olan yeni Akrepler ise yandaş ve yalaka olmayan herkesi daha evindeyken, dışarı bile çıkmadan sokabilecek düzeye sahip olacaktır!..

5- Başbakanın bilmediği herhangi bir şeyi bilen, hani olacak şey değil ama eğer ülkede böyle biri var ise, o densiz kişi en ağır şekilde ömür boyu değil, 2.5 litrelik aile boyu şeklinde cezalandırılacaktır!..

6- Okulları dine bulayan iktidar, öğrencilerin okulda aldığı din eğitimiyle yetinmeyip, onların uykusunda da din eğitimi alması için telekinezi yöntemiyle uzaktan din eğitimini de devreye sokup, çocukların uykuda bile din sömürüsüne alet edilmelerini sağlayacaktır!..

7- Komşularının hepsiyle sıfır ilişki, binlerce sorun şeklinde bir vaziyet yaşayan Türkiye, önümüzdeki dönemde dünya üzerinde içişlerine el atmadığı, kargaşa ve iç savaş yaratmadığı, burnunu dibine dek sokmadığı ülke kalıp kalmadığını özel bir komisyon kurarak araştıracak, eğer dünya üzerinde papaz olunmadık bir ülke kalmışsa derhal o ülkeyle de papaz olunacaktır!.. 

8- Ülkede talan edilmedik, ranta açılmadık, betona gömülmedik, AVM yapılmadık, kalan son yeşil alanların bir an önce yok edilmesi için ülke çapında başlatılacak "beton kafa, beton mermer" seferberliği sonrasında bilim dışı kurum Tubitak'ın değerli katkılarıyla ilk Ak-Türk BETON İNSANI yaratılacak ve gelecek kuşakların beton insan olması için gereken tüm okunmuş, üflenmiş harçlar atılacaktır!..

9- Kız çocuklarının daha erken evlendirilip, bir an önce kocaları tarafından bıçaklanıp, vurulup öldürülmesi için kızını erken evlendiren ailelere bıçak, tabanca, pala, balta, satır yardımı kömür ve makarna yardımının yanında promosyon olarak yapılacaktır. 

10- Kadın gördüğünde aklına sadece çükü gelen badem bıyıklı neslin kadın yüzü görüp daha fazla tahrik olmasını önlemek için, kafalar iktidar tarafından çok daha aşağı eğik hale getirilecektir, böylece badem kafaların sadece yere bakması sağlanacaktır. Yere bakan kafaların yere ne kadar zarar vereceği görüldükten sonra kafa ayarları yeniden elden geçirelecektir!..

11- Çarşıda, pazarda, parkta, kırda, denizde, bayırda, yokuşta, dağda, tepede, ağaçta, salıncakta, yatakta, odada, evde, sokakta, caddede, tuvalette, restoranda, kahvede, hastanede, kafede, pastanede, orada, burada, şurada, kısacası her yerde muhalif sesleri bitirmeyi kafasına koymuş iktidar beğenmediği insanların nefes alıp vermesini de yasaklayabilmek için muhalif oldukları saptanan herkese özel olarak hazırlanmış bir nefes alıp-verme maskesi dağıtacaktır. Bu maske sayesinde oksijen almaları sağlanacak kişiler doğalgaz faturasının yanı sıra "oksijen gazı" faturası da ödeyeceklerdir. İktidara karşı en ufak ters hareketi görülen kişilerin oksijeni anında kesilecektir. 

12- "Faşizmin bile bir seviyesi vardı, bu kadar seviyesizlik Hitler döneminde bile görülmedi" diyenlerin varlığı düşünülerek ülkedeki Faşizmin seviyesinin, enflasyonun da altına düşürülebilmesi için gereken tüm çabalar gösterilecektir!..

13- Tüm bu "Tomakrasi Paketi"ne rağmen hâlâ gebermemiş muhaliflerin kaldığı görülürse onlar için de özel bir TORBA yasa çıkarılacak, sonuçta kazara paketten yırtanlar torbanın içinde boğulacaktır!.. 

CİHAN DEMİRCİ- MİZAHHABER