30 Ekim 2013 Çarşamba

MİZAHHABER AÇIKLIYOOOR: "MALMARAY ASLINDA KİMİN ESERİ, SOMALİ BU ALT GEÇİTTE NEREDE???

MİZAHHABER ÇOK ÖZEL HABER- Planlanan zamanından aslında 4 yıl geç bitirilme(me)sine rağmen diğer yandan gene de zamanından önce açılabilen dünyanın ve asrın müthiş harikası, Mizahhaber'in koyduğu ad ile: MALMARAY'ın aslında bir tüp geçit değil, bir alt geçit olarak yapıldığı ilk günkü kullanımı sayesinde anlaşılmıştır. 

Malmaray'ın aslında bir "ALT GEÇİT" olduğu acı gerçeğinin anlaşılması üzerine Üsküdar'dan denize dalıp, Yenikapı açıklarında en dibe inen MİZAHHABER ARAŞTIRMA EKİBİ, Yenikapı açıklarında şu sonuçlara ulaşmıştır:

" Malmaray, söylendiği gibi sadece Japonların eseri değildir. Zira bilindiği gibi Japonlar alt geçit yapmanın çok ötesinde bir yerlerdedirler. "Abi Japonlar gene yapmış yaaaa" diye bir cümlenin var olduğu bu ülkede o halde bu ALT GEÇİT KİMİN ESERİDİR?... İşte bu noktada şu yukardaki fotoğrafa bir kez daha dikkatle bakınız... Orada ne aradığını bir türlü anlayamadığınız Somali Cumhurbaşkanı acaba neden oradaydı ve neden ortada oturuyordu?.. İşte yanıt da burada gizli. Çünkü millete "Tüp Geçit" diye duyurulan ama aslında vatandaşların daha ilk günden yürüyerek iki yaka arasında gidebildiği bir "Alt Geçit" olan Malmaray'ın yapımında Somali'nin de ciddi bir katkısı vardı!!!!! Ancak Japonya beklentisi içindeki toplumda büyük bir hayal kırıklığı yaratmamak için Somali'nin bu katkısı saklanmış, Japonlar öne çıkarılmıştır. Lakin daha ilk günden arka arkaya arızalarla çuvallayan Malmaray göstermiştir ki, bu alt geçit Japon eserinden çok Türkiye-Somali gizli ortak yapımıdır!!!! Şimdi yeni yeni bilgilere ulaşmak için tekrar Üsküdar'dan dalmaya gidiyoruz, hadi bakalım, bakarsınız bu kez Pekin'den ördeklerle birlikte çıkarız ha!!!"

CİHAN DEMİRCİ (MİZAHHABER)