22 Aralık 2014 Pazartesi

ORMANCILAR DERNEĞİ’NİN “DOĞA KORUMA” KONULU KARİKATÜR YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ İBRAHİM TUNCAY’IN OLDU

MİZAHHABER - Türkiye Ormancılar Derneği’nin düzenlediği, “Doğa Koruma” konulu karikatür yarışmasının; Ercan Akyol, Cihan Demirci, Hatay Dumlupınar, Kamil Masaracı ve Yılmaz Sakarya’dan oluşan seçici kurulu, 20 Aralık 2014 Cumartesi günü, İstanbul’da toplanarak yarışmada ödül alanları belirledi. Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada birincilik ödülünü İbrahim Tuncay, ikincilik ödülünü Mehmet Kahraman, üçüncülük ödülünü de Ahmet Ali Aksan kazandı. 


Şartnamede belirtilmemiş olmasına rağmen yarışma jürisi tarafından verilen iki adet “Jüri Özel Ödülü”nü ise; Halit Kurtulmuş Aytoslu ile Hüseyin Tanyeri kazandılar. 


Yarışmaya pek çok ilk ve orta öğrenim öğrencisinin de karikatürleriyle katıldığı görüldü. Onlar arasından da 3 adet “Jüri Özendirme Ödülü”nü; 3. Sınıf öğrencisi Çınar Bereket, 5. Sınıf öğrencisi Serenay Oğuz ve 7. Sınıf öğrencisi Ali Baran Turan kazandılar. Türkiye Ormancılar Derneği'nin 90. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen yarışmanın ödül töreni 26 Aralık Cuma günü Ankara’da yapılacak. 


ÖDÜL KAZANAN KARİKATÜRLER...

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ: İBRAHİM TUNCAY (İSTANBUL)


İKİNCİLİK ÖDÜLÜ: MEHMET KAHRAMAN (BURSA)



ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ: AHMET ALİ AKSAN (İSTANBUL)

JÜRİ ÖZEL ÖDÜLLERİ

HALİT KURTULMUŞ AYTOSLU (BURSA)


HÜSEYİN TANYERİ (ANKARA)




Yarışmada ilk üçü paylaşan ve jüri özel ödülü alan beş karikatür...